Rondreis Kenia off the beaten trackIndividuele reizen naar Kenia

Vanaf november 2021 bieden wij, naast Ethiopië, bijzondere reizen op maat aan naar buurland Kenia. Deze reizen zijn te boeken als op zichzelf staande reis, een combi-reis met Ethiopië is uiteraard ook mogelijk. Bij Kenia denken de meeste mensen aan wildlife en safari maar Kenia heeft zo veel meer te bieden!  Tijdens onze reizen naar Kenia is er dan ook veel aandacht voor lokale ontmoetingen en voor het ontdekken van de cultuur van de diverse stammen die samen de bevolking vormen van dit fascinerende land.

Wij werken voor onze reizen in Kenia samen met een lokale partner die helemaal aansluit bij onze werkwijze in Ethiopië : boekingen verlopen allemaal rechtstreeks en ook hier weet je zeker dat jouw reis bijdraagt aan de ontwikkeling van Kenia en dan met name de minder bekende gebieden. Alle gidsen en chauffeurs kennen zij persoonlijk en de bestemmingen en accommodaties worden met regelmaat bezocht.

Je kunt bij ons terecht voor een reis met kinderen , een indrukwekkende  natuur-en wandelreis of bezoek de minder bekende gebieden tijdens onze ‘off the beaten track’ reis. Onze reizen naar Kenia zijn te boeken zoals ze hier staan beschreven , uiteraard maken we ook graag een reis op maat voor jouw reisgezelschap. Ontdek onze Kenia specials!

Lees ook onze reisinformatie voor Kenia, hier vind je meer informatie over de praktische zaken rondom jouw reis.

Familiereis Kenia
14 dagen

Vanaf € 2.650 p.p.

Geniet van het échte Kenia tijdens deze reis!
Uiteraard ontmoet je de Big Five in de Maasai Mara en in Amboseli NP maar daarnaast logeer je ook bij een Keniaans gezin en maak je uitgebreid kennis met de Maasai. Een geweldige eerste kennismaking met Kenia en een onvergetelijke reis voor het hele gezin!

Kenia off the beaten track
14 dagen

vanaf € 2.995  p.p.

Deze reis van 14 dagen naar Kenia gaat van de gebaande paden!
Een ideale reis voor iedereen die graag wil genieten van de natuur en de mensen van Kenia zonder de grote massa maar ook voor de reiziger die al eerder in Kenia is geweest en nu de wat minder bekende parken ten noorden van Nairobi wil bezoeken.

Kenia wandelreis
14 dagen

Vanaf € 3.050   p.p.

Kenia is hét land bij uitstek voor een wandelreis in de prachtige natuur. Je bezoekt diverse natuurgebieden met als hoogtepunt de meerdaagse beklimming van Mount Kenya. Tijdens een wandelsafari sta je oog in oog met het zeer diverse dierenrijk in Kenia. Een reis voor de echte wandel- en natuurliefhebber!