Ervaringen van eerdere reizigers !

Familie Douma (december 2016 roots dochter Helina en rondreis zuid )

Beste Marjolein, voor zover ik het kan volgen, verloopt de reis uitstekend. Helina is dolblij met driver Adane die bij alles behulpzaam is en die het ook mogelijk maakt om ontspannen met de biologische familie om te gaan. Ik heb echt de indruk dat dit de reis van haar leven is. Dank voor al je goede en snelle service, ongekend!

 

Vince Corona en Karin van Puffelen (februari 2017 18-daagse stammenreis)

“In februari 2017 hebben we een rondreis  van twee weken door het zuiden van Ethiopië gemaakt. Het was absoluut een onvergetelijke ervaring! Zo zijn we bijvoorbeeld in een holle boomstam de Omo-rivier overgestoken, hebben we een biertje gedronken met de mannen van de Karo-stam, en stonden we op 4000 meter hoogte oog in oog met een bijna uitgestorven Ethiopische wolf. Iedere dag was er wel weer een nieuwe verrassing… We zijn blij dat we voor Eshi Travel gekozen hebben, want alles was perfect georganiseerd. Onze gids had niet alleen heel veel ervaring, maar was ook ontzettend aardig en kon bovendien binnen een kwartier een lekke band verwisselen. Als we de kans krijgen, gaan we zeker nog een keertje terug, want Ethiopië staat intussen op ons lijstje met favoriete reisbestemmingen!”

Susanne Rakels (juli 2017 rondreis zuid met gezin)

Matias, Roy en ik hebben een hele bijzondere reis gemaakt naar Ethiopië. Marjolein heeft een prachtige reis voor ons samengesteld, waarbij diverse bezoeken aan de familie konden combineren met een tocht door het schitterende zuidelijke deel van Ethiopië. A big thank you to Yacob a fantastic Guide and Driver, who became our friend !

Hetty Brunt (juli /augustus 2017 25 dagen noord en zuid)

My husband and I are looking back on a fantastic trip through Ethiopia. Thank you Marjolein from Eshi Eco Travel. Also a special thanks to our drivers Daniel and Adane for your company, safe driving and your stories. Happy memories! Thanks for having us. We enjoyed the beautiful hardworking people, the landscapes, the religions, the rituals and traditions even the traffic.

Cees en Saskia Jonker (januari 2018 17-daagse stammenreis)

Je hebt ons een onvergetelijke reis en vakantie in Ethiopië bezorgd, niet in de laatste plaats dankzij Adane! Wat een schitterend land, wat een vriendelijke mensen! En wat hebben we genoten van de stammen (Dorzo, Mursi, Dassanech, Karo, Hamer, Konso). Indrukwekkend!

We hebben veel met een chauffeur en gids gereisd in ZO-Azië, maar Adane is de beste chauffeur die we ooit gehad hebben. We waren zo onder de indruk van zijn ‘zorg’ voor de arme bevolking in Zuid-Ethiopië, dat we meermalen T-shirts, water en pencils op markten hebben gekocht om aan kinderen uit te delen. Zijn service was zo goed dat we zelfs op een gegeven moment in een dorpje, alleen met hem en gelukkig(!) zonder gids, inkopen voor thuis (stoffen, sjaals ed.) konden doen. Dit was echt de meest bijzondere reis die we ooit hebben gemaakt. Bovendien troffen we het omdat we zowel het Timkat als de Bull Jumping konden meemaken. Saskia heeft 1500 foto’s en 56 filmpjes gemaakt! set reisschema was prima ondanks de extreem hoge temperaturen tot tegen de 40 graden en onmogelijke wegen. De lodges waren uitstekend, m.u.v. het Eyob hotel en het Yabelo Motel.

Mark van den Biggelaar en Heidi  Verwijst (maart 2018 9 dagen Omo-Vallei )

Ik zag dat je onze foto’s en eerste ervaringen al gezien/gehoord hebt, zowel via FB, alsook via Selam en Adane.
Ik/we hebben vaak gezegd: wat bijzonder! En dat is het. Voor mij natuurlijk extra, gezien de aanloop er naar toe en ook de paar dagen met Gideon en Selam op “roadtrip” waren voor mij een onvergetelijke ervaring.
Op de Facebook pagina van Heidi zijn schitterende foto’s te zien  !