Boekingsformulier groepsreis zuid Ethiopië vertrekdatum 30 november 2022

Vul hier je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag per e-mail contact op om de boeking af te ronden. Als je vragen hebt kun je natuurlijk ook bellen en dan maken wij de boeking telefonisch in orde!

    Nadat de reis definitief is bevestigd ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Deze bestaat uit 20 % van de reissom. De restantbetaling dient 7 weken voor vertrek te worden betaald. Als wij de reis niet uit kunnen voeren door externe omstandigheden zoals bijvoorbeeld een negatief reisadvies kun je kosteloos ombouwen naar een latere datum. Zorg zelf ook voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

    De reis is  gebaseerd op genoemd minimaal aantal deelnemers. Mocht dit aantal niet gehaald worden dan word je hier uiterlijk, maar meestal ruim ervoor, 3 weken voor de datum van vertrek over geïnformeerd. Mocht de reis uiteindelijk worden niet doorgaan dan vindt volledige restitutie plaats.

    Eshi is aangesloten bij het GGTO , in geval van faillissement is jouw reissom dus altijd veilig gesteld en loop je geen risico.

    Groepsreis Ethiopië zuid