Individuele reizen naar de hoogtepunten van Ethiopië

Bij een eerste reis wil je uiteraard vooral de hoogtepunten van Ethiopië zien! Het meest bekend zijn de kerken van Lalibela en de stammen in het zuiden van het land.

Ter inspiratie vind je hier enkele individuele reizen naar Ethiopië die wij al eerder hebben verzorgd. Om een echt goed beeld te krijgen van de hoogtepunten in het hele land is een reis van minimaal drie weken noodzakelijk, je kunt dan een combinatie maken van noord en zuid. Heb je korter de tijd? Kies dan voor het noorden of het zuiden van Ethiopië en kom later nog eens terug voor de rest!

De volgende reizen kunnen geboekt worden zoals ze hier staan maar wij maken ze ook graag op maat. Ga je met de kinderen op reis naar Ethiopie ? Kijk bij onze familiereizen naar Ethiopië, met de leukste bestemmingen en activiteiten voor jong en oud.

Noord Ethiopië rondreis  met Danakil 20 dagen

vanaf € 2.585 p.p. (bij 4 personen)

Tijdens deze individuele reis van 20 naar Ethiopië zie je de mooiste plaatsen in het noorden van het land met als hoogtepunt de Danakil woestijn en een beklimming van de Erta Ale vulkaan. Naast de bekende plaatsen bezoek je ook het minder bekende Gheralta gebergte.

Turmi

Zuid Ethiopië luxe rondreis 21 dagen

Vanaf € 3.095 p.p.

Tijdens deze luxe reis van 21 dagen naar het zuiden van Ethiopië zie je de mooiste en meest bijzondere plaatsen in het zuiden van Ethiopië. Hoogtepunten van de reis zijn de Omovallei met haar bijzondere bewoners en de Bale Mountains waar je kennis maakt met de Ethiopische wolf.

gheralta

Ethiopië compleet luxe rondreis 26 dagen

Vanaf € 4.900 p.p.

Bezoek Ethiopië in comfort tijdens deze luxe reis naar noord, oost en zuid Ethiopië. Hooggebergte, laaggelegen woestijn, authentieke stammen en een eeuwenoude moslimstad, deze reis heeft het allemaal. Je verblijft in de leukste hotels en lodges op de mooiste locaties !

Kerken Lalibela

 Noord Ethiopië rondreis 15 dagen

Vanaf € 2.400 p.p.

Het noorden van Ethiopië is het meest bekende gedeelte van het land. Hier vind je de beroemde ondergrondse kerken van Lalibela , de kastelen van Gondar en het mooie Tana meer. Als je wat korter de tijd hebt geeft deze reis een mooie eerste indruk van het land.

Oost Ethiopië rondreis 7 dagen

Vanaf € 1.045 p.p.

Bezoek het onbekende oosten van Ethiopië tijdens deze reis van 9 dagen.  Het islamitische Harar is het hoogtepunt van deze reis, de geheel ommuurde stad is prachtig bewaard gebleven en het is een genot om te dwalen door de kleurrijke stegen.

Reis Danakil via Semera

Danakil en Erta Ale via Semera 6 dagen

Vanaf € 1.895 p.p (4 personen)

Op het moment is de enige mogelijkheid om de Danakil te bezoeken via Semera . Tijdens deze 6-daagse reis val je van de ene verbazing in de andere! Dwaal door het onwerkelijke landschap van Dallol en beklim een vulkaan!