Loading...
Ervaringen2018-09-27T17:33:37+00:00

Op deze pagina lees je hoe andere reizigers hun reis met Eshi Eco Travel hebben ervaren.

We waarderen jouw mening enorm, want beoordelingen zijn voor een kleine reisorganisatie als Eshi Eco Travel  enorm belangrijk. Jouw review helpt andere mensen die erover denken om een reis naar Ethiopië te maken, doordat ze van tevoren kunnen lezen hoe jij jouw trip beleefd hebt. Wil je ook je verhaal vertellen? Bel na afloop van de reis even of stuur een e-mail!

Beste Marjolein, voor zover ik het kan volgen, verloopt de reis uitstekend. Helina is dolblij met driver Adane die bij alles behulpzaam is en die het ook mogelijk maakt om ontspannen met de biologische familie om te gaan. Ik heb echt de indruk dat dit de reis van haar leven is. Dank voor al je goede en snelle service, ongekend!

Familie Douma , December 2016 roots dochter Helina en rondreis zuid

“In februari 2017 hebben we een rondreis  van twee weken door het zuiden van Ethiopië gemaakt. Het was absoluut een onvergetelijke ervaring! Zo zijn we bijvoorbeeld in een holle boomstam de Omo-rivier overgestoken, hebben we een biertje gedronken met de mannen van de Karo-stam, en stonden we op 4000 meter hoogte oog in oog met een bijna uitgestorven Ethiopische wolf. Iedere dag was er wel weer een nieuwe verrassing… We zijn blij dat we voor Eshi Travel gekozen hebben, want alles was perfect georganiseerd. Onze gids had niet alleen heel veel ervaring, maar was ook ontzettend aardig en kon bovendien binnen een kwartier een lekke band verwisselen. Als we de kans krijgen, gaan we zeker nog een keertje terug, want Ethiopië staat intussen op ons lijstje met favoriete reisbestemmingen!”

Vince Corona en Karin van Puffelen , 18-daagse stammenreis februari 2018

Matias, Roy en ik hebben een hele bijzondere reis gemaakt naar Ethiopië. Marjolein heeft een prachtige reis voor ons samengesteld, waarbij diverse bezoeken aan de familie konden combineren met een tocht door het schitterende zuidelijke deel van Ethiopië. A big thank you to Yacob a fantastic Guide and Driver, who became our friend !

Susanne Rakels, Juli 2017 rondreis zuid met gezin

My husband and I are looking back on a fantastic trip through Ethiopia. Thank you Marjolein from Eshi Eco Travel. Also a special thanks to our drivers Daniel and Adane for your company, safe driving and your stories. Happy memories! Thanks for having us. We enjoyed the beautiful hardworking people, the landscapes, the religions, the rituals and traditions even the traffic.

Hetty Brunt , Juli - augustus 2017 25 dagen noord en zuid

Je hebt ons een onvergetelijke reis en vakantie in Ethiopië bezorgd, niet in de laatste plaats dankzij Adane! Wat een schitterend land, wat een vriendelijke mensen! En wat hebben we genoten van de stammen (Dorzo, Mursi, Dassanech, Karo, Hamer, Konso). Indrukwekkend!

We hebben veel met een chauffeur en gids gereisd in ZO-Azië, maar Adane is de beste chauffeur die we ooit gehad hebben. We waren zo onder de indruk van zijn ‘zorg’ voor de arme bevolking in Zuid-Ethiopië, dat we meermalen T-shirts, water en pencils op markten hebben gekocht om aan kinderen uit te delen. Zijn service was zo goed dat we zelfs op een gegeven moment in een dorpje, alleen met hem en gelukkig(!) zonder gids, inkopen voor thuis (stoffen, sjaals ed.) konden doen. Dit was echt de meest bijzondere reis die we ooit hebben gemaakt.

Bovendien troffen we het omdat we zowel het Timkat als de Bull Jumping konden meemaken. Saskia heeft 1500 foto’s en 56 filmpjes gemaakt! set reisschema was prima ondanks de extreem hoge temperaturen tot tegen de 40 graden en onmogelijke wegen. De lodges waren uitstekend, m.u.v. het Eyob hotel en het Yabelo Motel.

Cees en Saskia Jonker, Januari 2018 17-daagse stammenreis

Ik zag dat je onze foto’s en eerste ervaringen al gezien/gehoord hebt, zowel via FB, alsook via Selam en Adane.
Ik/we hebben vaak gezegd: wat bijzonder! En dat is het. Voor mij natuurlijk extra, gezien de aanloop er naar toe en ook de paar dagen met Gideon en Selam op “roadtrip” waren voor mij een onvergetelijke ervaring.
Op de Facebook pagina van Heidi zijn schitterende foto’s te zien  !

Mark van den Biggelaar en Heidi Verwijst , maart 2018 9 dagen Omo-Vallei

Allereerst hartelijk dank voor de fantastische trip door Ethiopië, die je voor ons hebt georganiseerd. Het was een onvergetelijke ervaring en we nemen heel veel mooie en authentieke herinneringen mee naar huis. We moeten zeker nog eens terug voor het noorden. Adane had ons al een mogelijke rondtrip met veel hiking in Simien gebergte voorgesteld. Hij heeft trouwens een prachtige invulling gegeven aan het reisprogramma. Hij had maar een half woord van ons nodig om links of rechts een aanpassinkje te maken, hij rijdt heel veilig, stuurt de lokale gidsen heel goed aan. Een fijne gids !

Onze enige opmerking (en misschien moet ik zeggen, mijn enige opmerking, mijn reisgenootjes hebben misschien nog andere suggesties), is de terugweg van het zuiden naar het noorden: dat was dezelfde weg terug als in het heengaan, en dat was een beetje jammer. Daar zien we wel mogelijkheden om bijvoorbeeld de overnachting in Butajira (Adane had voor ons naar Hossana aangepast) te schrappen en te vervangen door een wandeling + camping bij de watervallen, die hij ons de voorlaatste dag liet zien. En misschien is het natuurpark van Awasse ook wel een leuk alternatief voor de terugweg. Maar hoe dan ook, was het een schitterende reis

Kathleen, Hilde, Lydie en Dorothée , Juli 2018 rondreis zuid met Dorze trekking

We zijn weer thuis. Moe maar voldaan. Onze verwende Nederlandse lijven zijn niet helemaal bestand tegen het leven in Ethiopië. Prachtige reis gehad. Mede dankzij Selam en Antana. Wat een toppers!

Familie de Visser , Rondreis zuid juli 2018

ESHI ECO TRAVEL

Reizen met net dat beetje meer.

NEEM CONTACT OP