Kleinschalige groepsreizen naar Ethiopië

In november 2023 organiseren wij weer een groepsreis naar het zuiden van Ethiopië, de vertrekdatum is 1 november 2023. De situatie in het noorden verbeterd snel maar is op het moment nog te onzeker, zodra de situatie het toelaat plannen wij ook deze reis weer in.

Tijdens onze groepsreizen  bezoek je de  hoogtepunten van het land maar er is ook zeker ruimte voor bezoekjes aan minder bekende plaatsen (bijvoorbeeld Awramba in het noorden van het land) en voor ontmoetingen met de lokale bevolking. De groepsgrootte is maximaal 14 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en is het eenvoudiger om flexibel om te gaan met het dagprogramma. De reizen zijn zeer compleet met een bijna volledige verzorging en waar mogelijk kiezen we voor comfortabele/luxe accommodaties. Heel soms  is de accommodatie (zeer) eenvoudig maar de ervaring op bijzondere plekken maakt dat wij her toch voor kiezen.
Tijdens beide reizen is er Nederlandstalige begeleiding (Marjolein reist dit jaar zelf mee met de reis naar het zuiden ) en in iedere te bezoeken plaats maken we daarnaast gebruik van lokale Engelstalige gidsen.

Meer informatie?

Vragen of wil je eerst meer informatie? Stuur een e-mail of neem even telefonisch contact op . Ons nummer is 06-30032660 en is ook te bereiken via Whatsapp. Kijk ook alvast even bij onze reisinformatie !

Groepsreis Ethiopië Noord Danakil

Groepsreis Ethiopië noord + Danakil
18 dagen
Nog geen vertrekdatum

Vanaf € 3.200 p.p.

Een unieke groepsreis naar het noorden van Ethiopië inclusief een bezoek aan de Danakil woestijn.

groepsreis Ethiopië zuid

Groepsreis Ethiopië zuid
18 dagen
Vertrek 1 november 2023

Vanaf € 2.750 p.p.

Bezoek de stammen van de Omo Vallei en de unieke natuur van de Bale Mountains tijdens deze kleinschalige groepsreis naar het zuiden van Ethiopië.