Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Met behulp van onderstaand formulier vraag je een offerte aan voor een op maat gemaakte reis naar Ethiopië.  Invullen van het formulier verplicht je tot niets, na ontvangst nemen we in ieder geval binnen 2 dagen contact op .  Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel, dat naderhand gewijzigd kan worden.

De velden met een sterretje (*) hebben we in ieder geval nodig. Hoe meer informatie je invult, hoe beter we ons reisvoorstel op je wensen kunnen laten aansluiten. Wij delen de gegevens niet met andere partijen!

Wij zijn ook telefonisch en via WhatsApp bereikbaar.

Kom je liever een keertje langs in Giessenburg om de plannen te bespreken? Dat is mogelijk maar wel graag op afspraak!

Eshi Eco Travel
Giessenlaan 22A
3381 AL Giessenburg

M: info@eshitravel.nl
T : +31 (0)630032660 (09:00-17:00, op afspraak ook in de avond)

FAQ

Nog niet helemaal zeker of wij kunnen helpen? Kijk even bij de veelgestelde vragen en stuur ons een bericht.

Een veel gestelde vraag en daarom hebben wij er ook een blog aan gewijd! Kijk bij de blogs voor uitgebreide informatie .

Als de reis definitief wordt geboekt ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 20 % , de restantbetaling moet uiterlijk 7 boeken voor vertrek worden voldaan. Vliegtickets moeten direct worden betaald , de E-tickets krijg je dan ook direct toegestuurd.

Eshi is aangesloten bij het GGTO , in geval van faillissement is jouw reissom dus altijd veilig gesteld en loop je geen risico.

Ethiopië is geschikt voor flexibel ingestelde gezinnen met niet al te jonge kinderen. Enige reiservaring is wel gewenst!

Inschrijving KVK : 63052636

Rekeningnummer
NL52RABO0302769293 t.n.v. Eshi Eco Travel

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige  Reisorganisaties en bij het Garantiefonds voor  Gespecialiseerde Touroperators