Individuele wandelreizen naar Ethiopië

Wij verzorgen met regelmaat individuele wandelreizen naar Ethiopië, het land is dan ook een perfecte bestemming voor wandelaars. De ongerepte natuur in bijvoorbeeld de Bale Mountains en de Simien Mountains vraagt erom om te voet te wordt ontdekt. Tijdens meerdaagse wandeltochten in Ethiopië wordt gekampeerd , het is ook mogelijk om in (luxe) lodges te verblijven en dagtochten te maken. Een fijne combinatie van avontuur en comfort tijdens een wandelreis in Ethiopië.

Wandelreizen in combinatie met de hoogtepunten van Ethiopië

Een combinatie van de hoogtepunten van het land met meerdaagse trekkings in diverse gebieden is ook mogelijk, kijk hiervoor bij de 21-daagse reis naar de Simien en Bale Mountains. Voor een en unieke ervaring kies je voor de meerdaagse tochten in de Guge Mountains ten noorden van Arba Minch of de meerdaagste trekkings in het Lasta gebergte rondom Lalibela of in het Gheralta gebergte. Aan de hand van jouw wensen maken wij jouw wandelreis naar Ethiopië helemaal op maat!

Onderstaande reizen zijn voorbeelden en kunnen worden geboekt zoals beschreven of verder worden aangepast. Wij denken graag met je mee! Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Trekkings in de Guge Mountains in het zuiden van  Ethiopië

Vanaf € 95 p.p. per dag

Hoog in de Guge Mountains ten noorden van Arba Minch woont de Dorze stam. Dit nog ongerepte gebied is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Wij verzorgen unieke trekkings door dit gebied waarbij je kampeert in dorpen en zo kennis maakt met het dagelijkse leven.

Wandelreis Ethiopië  Simien en Bale Mountains individueel 22 dagen

Vanaf € 2.450 p.p. (bij 4 personen)

Hou je van wandelen en dan het liefst in de bergen? Dan is deze reis wellicht wat voor jou.  Tijdens deze wandelreis bezoek je de Bale en Simien Mountains waar meerdaagse trekkings op het programma staan. Naast de wandelingen zie je onder andere Lalibela en Gondar.

Trekkings  in het Gheralta gebergte en rondom Lalibela

Vanaf € 95 p.p. per dag

De bergen rondom Lalibela en de omgeving van Gheralta zijn mooie bestemmingen voor wandelaars.  Je maakt kennis met de prachtige landschappen in het hooggebergte en overnacht in community guesthouses of kampeert in de vrije natuur.