Excursies (vanuit) Addis Abeba | 1 of meerdere dagen

Wij verzorgen ook excursies in Addis Abeba en meerdaagse korte reizen voor wie woont , studeert of stage loopt in Addis Abeba. Of voor iedereen die  familie of vrienden in Addis Abeba bezoekt. Misschien heb je dan wat minder tijd maar wil je vast ook wel wat zien van het mooie Ethiopië, als je wat langer weg kunt is het ook altijd mogelijk om een van onze andere reizen te boeken.

Op deze pagina vind je enkele excursies van 1 of meerdere dagen in en  vanuit Addis Abeba. Deze pagina is nog in ontwikkeling en er worden regelmatig nieuwe excursies toegevoegd. Wil je iets geheel anders en op maat gemaakt? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Stadstour Addis Abeba

Stadstour Addis Abeba | op pad met een inwoner van de stad

Vanaf € 40 p.p. (bij 4 personen)

Ontdek Addis Abeba op een andere manier en ga op pad met een (jonge) inwoner van de stad. Sluit de dag af met een etentje bij een lokaal gezin. Een onvergetelijke dag.

Eat with a local Addis Abeba

Eat with a local | een leuke avond uit!

€ 15 p.p. (minimaal 2 personen)

Mak kennis met het echte leven in Addis Abeba. Ga mee naar de markt, help bij het maken van het eten en geniet van heerlijk eten en de Ethiopische gastvrijheid!

Meerdaagse excursie  Ankober 3 dagen

Vanaf € 385 p.p. bij 3 personen

Ontstnap even aan de drukte van Addis Abeba en reis voor 2 nachten naar het mooie Ankober. Een groene en heel  andere wereld op korte afstand van Addis Abeba!

Bale Mountains

Excursie Bale Mountains 6 dagen

Vanaf € 750 p.p. (bij 4 personen)

Voor wie iets langer de tijd heeft is deze meerdaagse excursie naar de prachtige  Bale Mountains zeer geschikt. Geniet van de prachtige natuur!

Dagtocht Menagesha Forest

€ 180  (2 personen)

Geniet van de rust en de natuur op korte afstand van Addis Abeba. Ga met een van onze ervaren chauffeur naar Menagesha Forest, een uniek stukje natuur.

Woliso en Wenchi Crater Lake 3 dagen

Prijs afhankelijk van groepsgrootte

Woliso en Wenchi Crater Lake met een bezoek aan de Tiya Stelea en Adadi Maryam.