Individuele natuurreizen en vogelreizen naar Ethiopië

Ethiopië is een fantastisch land voor natuurreizen en vogelreizen naar  Ethiopië. Op het vlak van natuur en vogels heeft  Ethiopië heel veel te bieden! Het land kent dan wel niet de ‘Big Five’ die in omringende landen zeker wel te vinden is maar door de unieke ligging en de hoogte vind je er veel endemische vogels, dieren en planten. Tijdens onze unieke individuele natuurreis van 21 dagen bezoek je de mooiste nationale parken van Ethiopie en maak je kennis met de unieke Gelada Bavianen, de Ethiopische wolf en nog veel meer.

Op het gebied van vogels kun je je hart ophalen, er zijn ruim 850 verschillende soorten geteld waarvan er 16 uniek zijn voor Ethiopië, verder zijn er 55 (!) zoogdieren die alleen hier te bewonderen zijn. Voeg daar de unieke en gevarieerde landschappen en de steeds groter wordende lijst met Nationale Parken aan toe en je komt tot een bestemming die geen natuurliefhebber mag missen!Ter inspiratie vind je hier enkele voorbeelden van natuurreizen en vogelreizen die focussen op de vogels en de natuur van Ethiopië. Al deze reizen zijn al eerder door ons uitgevoerd en kunnen worden geboekt zoals ze hier staan, we maken de reis ook verder graag op maat. Neem contact op om de plannen door te spreken!

Vogelreizen Ethiopië

Vogelreis Ethiopië 19 dagen

Vanaf € 2.780 p.p.

Ethiopië is een geweldige bestemming voor een onvergetelijke vogelreis. Het land kent een enorme verscheidenheid en rijkdom aan vogels waarvan velen alleen in Ethiopië voorkomen, wij laten ze graag zien!

Gelada Simien

Natuurreis Ethiopië 21 dagen

Vanaf € 3.990 p.p.

Tijdens deze unieke natuurreis naar Ethiopië ontdek je de natuur in het hele land en maak je kennis met de bijzondere diersoorten die alleen in Ethiopië zijn te vinden. De natuur in Ethiopië is fantastisch!

Koffie reis Ethiopië

Koffiereis zuidwest Ethiopië 9 dagen

Vanaf € 1.250 p.p.

Hou je van koffie en natuur? Bezoek dan eens de bakermat van de koffie in de Kafa regio rondom Bonga , in dit bergachtige gebied ten zuidwesten van Addis Abeba groeit de inheemse arabicaboom op haar allerbest .