Home » Onze reizen naar Ethiopië
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Individuele reizen en kleinschalige groepsreizen naar Ethiopië

In een divers land als Ethiopië is veel mogelijk en op deze pagina vind je een overzicht van onze reizen naar Ethiopië. Wil je de hoogtepunten van Ethiopië zien, ben je benieuwd naar de natuur van Ethiopië of overweeg je een reis met de kinderen? Of misschien ben je op zoek naar een kleinschalige groepsreis naar Ethiopië? Maak hier een keuze en kijk verder bij de verschillende soorten reizen naar Ethiopië !

Onze reizen Ethiopie

Hoogtepunten van Ethiopië

Reis je voor het eerst naar Ethiopië ? Dan wil je uiteraard de hoogtepunten van Ethiopië zien. Kies voor het noorden, het zuiden of een combi van beiden. Je vindt hier verschillende voorbeeldreizen.

Bekijk reizen
Excursies Addis Abeba

Excursies in en vanuit Addis Abeba

Woon , studeer of loop je stage in Addis Abeba? Of bezoek je familie of vrienden die in Addis Abeba wonen ? Wij bieden diverse excursies en meerdaagse uitstapjes vanuit Addis Abeba.

bekijk reizen
Groepsreis Danakil

Kleinschalige groepsreizen Ethiopië

Nieuw voor 2021 zijn twee kleinschalige groepsreizen. Ben je een single reiziger of wel samen maar reis je liever in een groep? Neem dan eens een kijkje bij onze kleinschalige groepsreizen naar Ethiopië,

bekijk reizen
Familiereizen Ethiopië

Familiereizen Ethiopië

Ethiopië is een onverwacht mooie bestemming voor een familievakantie. Het land heeft veel te bieden voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wil je een keer iets heel anders ? Dan mag je Ethiopië niet missen!

bekijk reizen
Natuurreis Ethiopië

Natuur- en vogelreizen Ethiopië

Natuur en vogels spotten in Ethiopië, voor veel mensen niet het eerste waar je aan denkt als je plannen hebt voor een reis naar Ethiopië. Maar juist op dit vlak heeft Ethiopië heel veel te bieden, unieke natuur in een uniek land!

bekijk reizen

Wandelreizen Ethiopië

Ethiopië is een erg geschikt land voor een wandelreis. De prachtige ongerepte natuur in de Bale Mountains en de Simien Mountains vraagt erom om te voet te wordt ontdekt. Bekijk de voorbeeldreizen !

bekijk reizen
Djibouti strand

Verlenging en excursies Djibouti

Het kleine en onbekende Djibouti heeft stranden en een aantal bijzondere bezienswaardigheden en is een leuke afsluiting of aanvulling op een reis naar Ethiopië. Snorkelen met walvishaaien is een hoogtepunt!

bekijk reizen