Individuele reizen en kleinschalige groepsreizen naar Ethiopië

In een divers land als Ethiopië is veel mogelijk en op deze pagina vind je een overzicht van onze reizen naar Ethiopië. Wil je de hoogtepunten van Ethiopië zien, ben je benieuwd naar de natuur van Ethiopië of overweeg je een reis met de kinderen? Of misschien ben je op zoek naar een kleinschalige groepsreis naar Ethiopië? Maak hier een keuze en kijk verder bij de verschillende soorten reizen naar Ethiopië !

Door de onrustige situatie in Ethiopië en het daarmee samenhangende negatieve reisadvies kunnen wij op het moment geen definitieve boekingen maken. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor in een hopelijk betere toekomst is altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor advies.

Individuele reizen naar Kenia

Sinds november zijn wij gestart met bijzondere reizen op maat naar buurland Kenia. Kijk bij onze reizen naar Kenia!

Onze reizen Ethiopie

Hoogtepunten van Ethiopië

Reis je voor het eerst naar Ethiopië ? Dan wil je uiteraard de hoogtepunten van Ethiopië zien. Kies voor het noorden, het zuiden of een combi van beiden. Je vindt hier verschillende voorbeeldreizen.

Excursies Addis Abeba

Excursies in en vanuit Addis Abeba

Woon , studeer of loop je stage in Addis Abeba? Of bezoek je familie of vrienden die in Addis Abeba wonen ? Wij bieden diverse excursies en meerdaagse uitstapjes vanuit Addis Abeba.

Groepsreis Danakil

Kleinschalige groepsreizen Ethiopië

Reis je liever in een (kleine ) groep? Neem dan eens een kijkje bij onze kleinschalige groepsreizen naar Ethiopië. Begin 2022 hopen wij nieuwe data te publiceren voor het najaar van 2022.

Familiereizen Ethiopië

Familiereizen Ethiopië

Ethiopië is een onverwacht mooie bestemming voor een familievakantie. Het land heeft veel te bieden voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wil je een keer iets heel anders ? Dan mag je Ethiopië niet missen!

Natuurreis Ethiopië

Natuur- en vogelreizen Ethiopië

Natuur en vogels spotten in Ethiopië, voor veel mensen niet het eerste waar je aan denkt als je plannen hebt voor een reis naar Ethiopië. Maar juist op dit vlak heeft Ethiopië heel veel te bieden, unieke natuur in een uniek land!

Wandelreizen Ethiopië

Ethiopië is een erg geschikt land voor een wandelreis. De prachtige ongerepte natuur in de Bale Mountains en de Simien Mountains vraagt erom om te voet te wordt ontdekt. Bekijk de voorbeeldreizen !

Djibouti strand

Verlenging en excursies Djibouti

Het kleine en onbekende Djibouti heeft stranden en een aantal bijzondere bezienswaardigheden en is een leuke afsluiting of aanvulling op een reis naar Ethiopië. Snorkelen met walvishaaien is een hoogtepunt!

Rondreis Kenia off the beaten track

Onze reizen naar Kenia

Sinds november 2021 organiseren wij ook bijzondere reizen op maat naar het mooie buurland Kenia. Kenia  is zoveel meer dan safari, maak kennis met de andere kant van dit indrukwekkende land!
Combinatiereizen zijn ook mogelijk.