Groepsreizen EthiopieKleinschalige groepsreizen naar Ethiopië

Vanaf 2021 organiseren wij twee kleinschalige groepsreizen naar Ethiopië. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen  kennis laten maken met dit prachtige land. Met deze twee groepsreizen komen wij  tegemoet aan de vraag van reizigers die liever niet alleen op reis gaan of het gewoon prettiger te vinden om te reizen in een groep.

Groepsreizen naar het noorden en het zuiden van Ethiopië

Voor nu staan twee reizen gepland in het voorjaar van 2021, een reis naar het noorden en een reis naar het zuiden. Beide reizen bezoeken de hoogtepunten van het land maar er is ook zeker ruimte voor bezoekjes aan minder bekende plaatsen en voor ontmoetingen met de lokale bevolking. De groepsgrootte is maximaal 14 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en is het eenvoudiger om flexibel om te gaan met het dagprogramma. De reizen zijn zeer compleet te noemen met een bijna volledige verzorging en waar mogelijk kiezen we voor comfortabele/luxe accommodaties.

Tijdens de groepsreizen naar Ethiopië  is er Nederlandstalige begeleiding en in iedere plaats maken we daarnaast gebruik van lokale Engelstalige gidsen.

Vragen of wil je eerst meer informatie? Stuur een e-mail of neem even telefonisch contact op . Ons nummer is 06-30032660 en is ook te bereiken via Whatsapp.

Groepsreis Ethiopië Noord Danakil

Groepsreis Ethiopië noord + Danakil
18 dagen

Vertrekdatum 27 februari 2021

€ 3.245 p.p. op basis van indeling

Nieuw in 2021 is een unieke groepsreis naar het noorden van Ethiopië inclusief een bezoek aan de Danakil woestijn. Deze groepsreis naar het noorden van Ethiopië staat gepland voor eind februari.

bekijk deze reis

Groepsreis Ethiopië zuid + Bale Mountains
18 dagen

Vertrekdatum 14 maart 2021

€ 2.725  p.p. op basis van indeling

Bezoek de stammen van de Omo Vallei en de unieke natuur van de Bale Mountains tijdens deze kleinschalige groepsreis naar het zuiden van Ethiopië. Je reist in een kleine groep met Nederlandstalige begeleiding.

Bekijk deze reis
Terug naar alle reizen