Familiereizen naar Ethiopië

Eshi Eco Travel is dé specialist in het verzorgen van familiereizen naar Ethiopië. Het land heeft veel te bieden voor avontuurlijke gezinnen met kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Wij hebben persoonlijke ervaring door de reizen met onze eigen kinderen en  zorgen voor een  passend reisschema met genoeg tijd voor ontspanning. De hier gepubliceerde  familiereizen naar Ethiopië met bijbehorende prijsindicatie zijn eerder door ons uitgevoerd , deze kunnen zo worden geboekt maar uiteraard naar wens op maat worden gemaakt. Lees ook de ervaringen van verschillende gezinnen die je al voor zijn gegaan. Lees hier een leuke verslag over reizen met kinderen naar Ethiopië.

Familiereizen naar Ethiopië op maat gemaakt

Ieder gezin is anders dus maken wij onze  familiereizen naar Ethiopië helemaal op maat. Zo vinden we altijd een balans tussen de wensen van de kinderen en die van de ouders. Laat je inspireren door de reisschema’s en de foto’s, lees onze blog en neem contact op voor een reisschema en offerte op maat!

Familiereizen Ethiopië

Familiereis 22 dagen Ethiopië

Vanaf € 2.485 p.p. (bij 4 personen)

Deze 22-daagse familievakantie is speciaal samengesteld voor actieve gezinnen met tieners en biedt een zeer afwisselend programma. De accommodaties zijn comfortabel te noemen en veelal voorzien van Wifi . Er zijn veel avontuurlijke activiteiten!

Familiereizen Ethiopië

Familiereis 19 dagen zuid Ethiopië

Vanaf € 1.930 p.p. (bij 4 personen)

Voor een familievakantie met jongere kinderen is het zuiden van Ethiopië de beste keus. Hier kun je op zoek naar dieren, maak je kennis met leeftijdgenootjes van de diverse stammen en zijn er mogelijkheden om af en toe af te koelen in een zwembad of meer.