Project omschrijving

Home » Reizen » Trekkings zuid Ethiopie

Trekkings Guge Mountains | zuid Ethiopië | Dorze

Hoog in de bergen ten noorden van Arba Minch woont de Dorze stam. Dit nog ongerepte gebied is een waar paradijs voor natuur- en berg liefhebbers. De Dorze behoren tot de vele stammen in de Omo Vallei en staan bekend om hun weefkunsten en de bijzondere huizen die lijken op bijenkorven. Een meerdaagse trekking door dit  gebied is een onvergetelijke ervaring !

Je loopt van dorp naar dorp en overnacht in eenvoudige community guesthouses of er wordt gekampeerd. Onderweg geniet je van de natuur en maak je kennis met de lokale bevolking door deel te nemen aan het dagelijkse leven. Je woont een koffieceremonie bij, ziet hoe het lokale brood wordt gemaakt en als er een festival is is dat uiteraard een extra bonus! Per dag loop je ongeveer 15 km en de trekkings worden geheel op maat gemaakt. Er loopt altijd een Engelstalige gids en scout mee en voor de bagage zijn er paarden. De trekkings zijn prima in te passen in een reis naar de Omo Vallei of in combinatie met bijvoorbeeld een trekking in de Bale Mountains.

De mogelijkheden voor de trekkings zijn heel divers en worden geheel op maat gemaakt, de prijs is dan ook op aanvraag.  Bekijk de foto’s die gemaakt zijn door onze gasten en neem contact op als je belangstelling hebt om dit op te nemen in een reis naar het zuiden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Fotogalerij

Contact

  Eshi Travel
  Giessenlaan 22 A
  3381 AL Giessenburg

  Tel:
  0630032660 (ma-vrij 09:00-17:00 )
  Buiten kantoortijd op afspraak

  E-mail
  marjolein@eshitravel.nl

  KVK nummer: 63052636
  Rekeningnummer: NL52RABO0302769293 t.n.v. Eshi Eco Travel