FAQ items aan het laden...
Home2022-12-29T18:37:26+00:00

Ethiopië reis op maat of in een kleine groep. Boek jouw individuele rondreis of groepsreis bij dé Ethiopië specialist

Waarom kiezen voor Eshi Eco Travel ?

Duurzaam reizen met veel aandacht voor het behoud van cultuur en natuur

Leer het echte Ethiopië kennen met onze lokale contacten

Alle individuele reizen zijn 100% maatwerk

Onze reizigers waarderen Eshi Eco Travel met gemiddeld een 9.6!

Meer lezen over wie wij zijn en waar wij voor staan? Scoll naar beneden of lees verder over het ontstaan van Eshi Eco Travel

Reizen Ethiopie

 Bekijk hier al onze reizen | Onze 3 uitgelichte reizen 

Wandelreis Simien en Bale Mountains

Reis individueel Danakil en Erta Ale via Semera 6 dagen

€ 1.795 p.p. (4 personen)

Op het moment is een reis naar de Danakil mogelijk via Semera. Tijdens deze 6-daagse reis bezoek je de Dallol en beklim je de Erta Ale vulkaan. Een unieke belevenis!

Koffie reis Ethiopië

Koffiereis zuidwest Ethiopië individueel 9 dagen

Vanaf € 1.250 p.p. (2 personen)

Hij je van koffie en natuur? bezoek dan eens de Kafa regio in de regio rondom Bonga. In dit bergachtige gebied ten zuidwesten van Addis Abeba groeit de inheemse arabicaboom op haar allerbest!

Individuele luxe rondreis Ethiopië

Noord Ethiopië individuele rondreis 16 dagen

Vanaf € 2.145 p.p. (2 personen)

Voor iedereen die wat korter de tijd heeft en de hoogtepunten van het noorden wil zien is dit een mooie reis! Je bezoekt Lalibela, Bahir Dar, Gondar en Axum en er is ook een verblijf in de prachtige Simien Mountains.

Eshi Eco Travel is dé specialist voor jouw individuele rondreis of kleinschalige groepsreis naar Ethiopië

Als Ethiopië specialist organiseren wij met liefde jouw reis naar het mooie Ethiopië . Wij bezoeken het land regelmatig en kennen het dan ook door-en-door. Daarnaast reizen we graag buiten de gebaande paden en werken wij rechtstreeks met een team van vaste chauffeurs en lokale gidsen . Op die manier hopen we een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het prachtige en unieke Ethiopië.

Onze reizen naar Ethiopië worden georganiseerd en gecoördineerd vanuit ons eigen kantoor in Addis Abeba , vooraf en tijdens je reis naar Ethiopië ben je dan ook verzekerd van de allerbeste zorg! Wil je weten wie wij zijn en waar wij voor staan? Lees hier het verhaal achter Eshi Eco Travel.

Wij bieden op deze website diverse individuele rondreizen naar Ethiopië die direct kunnen worden geboekt maar we maken ze ook graag verder op maat aan de hand van jouw wensen. Verder organiseren wij vanaf 2021 twee groepsreizen naar het mooie Ethiopië .

Heb je vragen, wil je een reisvoorstel ontvangen of een reis boeken? Ga naar ons contactformulier vertel ons je wensen en wij nemen snel contact op voor een persoonlijk advies en een mooi reisvoorstel. Bellen kan op 06-3003 2660 en wij maken ook graag een persoonlijke afspraak in Giessenburg.

Individuele rondreis Ethiopië

Ervaring van Miranda Nijhuis en gezin | familiereis juli 2019

De rotskerken in Lalibela waren voor ons de aanleiding eens naar Ethiopië als vakantieland te kijken. We werden enorm verrast door de veelzijdigheid van het land en waren gelijk verkocht. Wat een prachtige natuur en cultuur!
Eenmaal terug van een fantastische reis kunnen we alleen maar zeggen dat Ethiopië de verwachtingen compleet heeft waargemaakt net als Eshi Eco Travel. Zeer plezierig, kundig en snel advies van Marjolein vooraf en ter plekke geweldig geholpen door de chauffeurs Tadasse en Yednekachew en onze contactpersoon Selam.
De chauffeurs rijden veilig en zijn zeer flexibel en behulpzaam. Alle gidsen worden plaatselijk ingehuurd dus kennen de omgeving goed. Hierdoor hebben wij hebben onbezorgd en met een goed gevoel 3 weken onze ogen uitgekeken in dit prachtige land. De autoritten zijn zelfs boeiend door alle beesten en mensen die de weg met je delen.
De rotskerken in Tigray met de Abuna Yemata Guh was voor ons een absoluut hoogtepunt evenalsDallol, Lalibela, Blue Nile Falls en de volkeren in de Omo Vallei in het zuiden van Ethiopie. Zeker bij de Dassenech en de Karo stammen voelden we ons heel welkom. En in Konso hadden we een fantastische gids Dinote die heel mooi kan vertellen over de gebruiken van de Konso people. We hebben Ethiopië en haar mensen in ons hart gesloten!

Ga naar de bovenkant